IDEA-TEXTBOOK

IDEA-textbook.dk er en del af et læringsunivers, hvori lærebogen "Entreprenørskab i teori og praksis - paradokser i spil" indgår. I lærebogen gøres der brug af en række øvelser, hvor der henvises til online materiale, som er at finde på denne webside. Online materialet består af video-klip og supplerende materiale.

Video-klippene viser optagelser (foredrag og interviews) med konkrete entreprenører. Optagelserne giver appetit på de forskellige emner, der tages op i lærebogen, og er i øvrigt et supplement til de case-beskrivelser, du finder i lærebogen.
Det supplerende materiale består af ekstra litteratur, opgaver og links.

Endelig kan du her på websiden finde information om evalueringsværktøjet IDEA VIQ. Udover at evaluere muligheder kan du bruge IDEA VIQ til at skrive en forretningsplan.
SUPPLERENDE MATERIALE
Dansk Dansk Dansk Dansk Dansk Dansk Dansk Dansk Dansk Dansk Dansk Dansk
IDEA-TEXTBOOK
Så er den her - den længe ønskede danske lærebog om entreprenørskab. Denne bog er ikke en kogebog - det er en lærebog. I ordets allerbedste forstand. Bogen bør ganske enkelt stå på alle underviseres og konsulenters ønskeseddel.
Poul Rind Christensen
Professor og leder af International Master in Entrepreneurship Education & Training (IMEET) Handelshøjskolen, Aarhus Universitet
Dansk
International Dansih Entrepreneurship Academy, IDEA - Engstien 1 - 6000 Kolding - Tlf. 6550 1390 - E-mail: kontakt@idea.sdu.dk